Всеукраїнський Благодійний Фонд Юрія Дерев'янка

| 0 (68) 751 25 12 | 0 (66) 103 43 29| 0 3475 2 80 20 | 78400, м.Надвірна, вул.Грушевського 18-а

Зимовий бал у Богородчанах: традиція добрих справ

14 січня 2014 15:14

У Богородчанах пройшов благодійний Зимовий бал. Четвертий рік поспіль його організовує депутат обласної ради, місцевий підприємець Ярослава Гоголь. Головна мета заходу — зібрати кошти для хворих дітей Богородчанщини. Цьогоріч допомагали діткам, хворим на церебральний параліч. Серед благодійників, які підтримали захід, — Всеукраїнський благодійний Фонд Юрія Дерев’янка.

Зимовий бал у Богородчанах: традиція добрих справ

"Сьогодні проведення таких заходів є рідкістю, приємно що ця традиція підтримується  з року в рік. Важливо, що  такі заходи апелюють до громадськості — спонукають допомагати  дітям", — каже заступник голови благодійного Фонду Наталія Сологуб.

На Зимовому балі побували близько 200 гостей. Зібрали 15 тисяч гривень. Кошти передали двом дівчаткам: для Діани Дашковець зі села Росільна, якій лікарі поставили діагноз дитячий церебральний параліч та Тетяні Труш з села Манява, яка вісімнадцять років прикута до ліжка і живе з бабусею та дідусем.

"Ми намагалися створити справжню атмосферу свята, добра і краси. В часі Різдвяних свят сам Бог велить робити добрі вчинки. Кажуть, що саме добро врятує світ, тож  ми вирішили допомогти дітям завдяки доброті наших сердець", — наголосила організаторка "Зимового балу в Богородчанах", депутат Івано-Франківської обласної ради Ярослава Гоголь.

населенi пункти

• /